Zavolejte nám

(+420) 721 060 530

Jsem vám k dispozici

8:00 - 22:00

Napište nám

info@gibondelivery.cz
Partnerská sekce

Informace o cookies

Tyto informace platí pro užívání webových stránek provozovaných společností Gibon Delivery Logistic s.r.o., IČO: 07496877, zapsaná u Městského soudu v Praze pod C 302030 (Gibon nebo my). Můžete nás kontaktovat na adrese sídla nebo e-mailem info@gibondelivery.cz.


Cookies

Třetí strany, konkrétně Facebook a Google používají cookies, web beacons, technologie a síťové identifikátory, označované obecně jako cookies, které naše webové stránky ukládají na Vaše zařízení. To umožňuje zaznamenat informace o Vaší návštěvě našich webových stránek a další informace o Vašem užívání internetu a používat tyto informace k měření a cílení reklamy. Gibon nespojuje informace z cookies s Vámi jako konkrétním uživatelem.

Použití cookies máte pod kontrolou

Preference ohledně cookies můžete nastavit v rámci svého prohlížeče, kde je můžete i úplně zakázat a vymazat. Navíc můžete použít i různé online nástroje, například www.youronlinechoices.eu.

Tím, že používáte naše webové stránky s prohlížečem, v němž jsou nastavené cookies, souhlasíte s jejich užitím podle těchto informací a pravidel provozovatelů jednotlivých systémů uvedených níže.

Pravidla třetích stran

Bližší informace o pravidlech společnosti Google získáte zde.

Bližší informace o pravidlech systému Facebook získáte zde.

Vaše práva

V rozsahu, v jakém jsou cookies osobním údajem, Vám právní předpisy na ochranu osobních údajů zaručují různá práva v oblasti ochrany osobních údajů: V rozsahu, v jakém Vám to garantují předpisy na ochranu osobních údajů – zejména GDPR – můžete od nás požadovat přístup k Vašim osobním údajům (tedy informace o tom s jakými Vašimi konkrétními údaji pracujeme a jak s nimi pracujeme), omezení zpracování Vašich údajů (to znamená, že údaje sice zatím nevymažeme, ale nebudeme s nimi pracovat) a jejich opravu a výmaz (vždy pokud jsou pro to splněny zákonné podmínky), dále můžete vznést námitku proti zpracování a můžete využít práva na přenositelnost údajů. Pro uplatnění jakéhokoliv z těchto práv nás kontaktujte prostřednictvím výše uvedených kontaktních údajů – nejjednodušší je poslat nám e-mail na info@gibondelivery.cz a my Vám rádi pomůžeme s uplatněním Vašich práv. Pokud byste se domnívali, že zpracováním Vašich osobních údajů porušujeme právní předpisy, můžete podat stížnost u národního dozorového úřadu (pro ČR www.uoou.cz).

Pro každého najdeme správné řešení logistických služeb.